Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Regulament Concurs COSEPA - VALIZA DE ALARMA

 • PDF

REGULAMENT DE CONCURS

„ FRESH MATINAL”- pt. „ COSEPA- VALIZA CU ALARMA „-01.11-12.12.2014” 

I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este S.C. ANTENA TV GROUP S.A. Sucursala Cluj, cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Paris, Nr. 5-7, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1202/1999, Cod Unic de Inregistrare 1599030,

Derularea  Concursului se va face in direct in timpul emisiunii Fresh Matinal in perioada 01  noiembrie    2014 – 11 decembrie   2014,   pe pagina de Facebook „  Fresh Matinal” in perioada  05  noiembrie    2014 – 11 decembrie   2014,   urcare concurs pe site,  in perioada  05  noiembrie    2014 – 11 decembrie   2014 ( ora 20.00). Extragere in 28 noiembrie si 12 decembrie

Organizatorul isi rezerva dreptul de a  schimba ora de difuzare a emisiunii sau dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.

 

II. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI 

Concursul la care face referire prezentul regulament se va desfasura in perioada 01 noiembrie    2014 – 12 decembrie   2014.

III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURS, DESCALIFICARE 

Participarea la concurs atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia ( participanti) a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

 

Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza:

-                      ca este persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;

-                      ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);

-                      ca are deplina si neafectata capacitate de folosinta si exercitiu (conform Cod Civil);

-                      ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale organizatorului (de promovare a acestui proiect in orice modalitate, ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina organizatorului;

-                      ca va face toate demersurile necesare pentru a obţine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la actiunile de promovare in cauza;

Participarea la concursul vizat de prezentul regulament implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, materialele postate in cadrul concursului, fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop comercial, inclusiv publicitar de catre organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor. Participantii si castigatorii renunta la a solicita organizatorului si/sau subcontractantilor sai vreo suma de bani sau vreo alta prestatie din partea organizatorului pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevazute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor scrise si/sau audio-video si/sau fotografice continand imaginea, numele si sunetul (vocea) acestor persoane (participanti si castigatori), surprinse/fixate pe orice tip de suport de catre organizator si/sau subcontractantii sai cu ocazia inscrierii, participarii la concurs, extragerii si acordarii premiilor.

 

Pentru identificare si pentru ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta reprezentantilor organizatorului un document de identitate: carte de identitate, buletin de identitate sau pasaport.

Angajatii organizatorului, rudele si afinii acestora pana la gradul I inclusiv, precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect nu vor putea participa la acest concurs, in sensul ca nu li se vor putea acorda nici un fel premii.

 

IV. MECANISMUL DE CONCURS

Pasul 1 – Inscriere si participare

Participanţii trebuie să citească sau sa asculte in direct  Regulamentul de concurs si, in situatia in care opteaza pentru incriere la concurs, sa parcurga cumulativ in perioada de desfasurare a Concursului urmatoarele etape:

 1. 1. Sa urmareasca zilnic,  de luni pana vineri,  incepand cu ora 07.15, in emisiunea „Fresh Matinal” difuzata pe postul de televiziune „Antena 1 Cluj” si sa identifice  concursul  anuntat de prezentatori sau afisate pe ecran, pe parcursul emisiunii- difuzare promo – de 2-3 ori in emisiune!!!
 2. 2. Concursul  va fi anuntat sau postat oricand pe durata neta de difuzare a emisiunii  Fresh Matinal,  anunt verbal cu o durata de cel putin 30  secunde sau cu o durata necesara  prezentarii cat mai exacte a pasilor necesari pentru inscriere; va fi anuntat prin expunerea  unui produselor  de  promovare  precum si prin inserarea marcii COSEPA cu durata de 4 sec.
 3. 3. Sa sune la numarul de telefon 0264-597.277, cu tarif normal, sa anunte concursul la care doreste sa se inscrie  si sa solicite date si informatii despre concurs.
 4. 4. Sa acceseze pagina de Facebook (oficiala) a emisiunii „ Fresh Matinal ” si sa  raspunda la intrebarea saptamanii.
 5. 5. La concurs  se pot incrie si prin telefon la numarul 0264-597.277, anuntand numele, prenumele, CNP , adresa si nr. de telefon.
 6. 6. SA TRANSMITA   NR. DE MOBIL UNDE POATE FI CONTACTAT/CONTACTATA ( SCRISE PE PAGINA PRIVATA- IAR NR. DE MOBIL VA FI UTILIZAT IN ZIUA EXTRAGERII IN CAZUL IN CARE PERSOANA ESTE CASTIGATOARE)  conform solicitarii moderatoarei  in direct, pentru a se putea   bifa cu optiunea „Like” pe poza care face referire la concursul lansat.
 7. 7. La concurs  se pot incrie si prin telefon la numarul 0264-597.277, anuntand numele, prenumele, CNP , adresa si nr. de telefon.
 8. 8. Premiile vor fi oferite doar persoanelor care au locuinta in orasul Cluj-Napoca.
 9. 9. Participantii trebuie sa retina detaliile despre  concursul anuntat pe parcursul emisiunii si ziua  cand va  fi anuntat castigatorul  concursului –  28 Noiembrie   2014, respectiv 12 Decembrie 2014- pentru validare in direct in timpul emisiunii „Fresh Matinal”( cu posibilitatea de intrare in direct prin telefon).
 10. 10. Anuntarea  castigatoarelor/castigatorilor , pentru  concursul  lansat,  se face prin  desemnarea de catre moderator in functie de indeplinirea solicitarolor lansate in concurs / saptamanal, castigatori  aI concursului  fiind doar acei/acele  participanti participante  ale  caror  nume sunt  anuntate de moderatorul  emisiunii Fresh Matinal.
 11. 11. Conditii  pentru desemnarea   castigatorilor/castigatoarelor  ,  care vor fi anuntate in fiecare zi si ori de cate ori este anuntat  concursul:
  1. a. Like pagina de facebook  Antena 1 Cluj
  2. b. Like pagina  facebook COSEPA
  3. c. Share  Poza si Detalii Concurs  „ Valiza cu Alarma” – exceptie fac cei care isi  trimit pozele pe email la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza – cei care nu au facebook si se inscrie prin telefon.
  4. d. Cei care participa la concurs pe facebook , este obligatoriu sa-si scrie numarul de telefon  pe privat ,  la care sa fie apelati in situatia in care sunt desemnati castigatori:
  5. e. Este obligatoriu sa fie indeplinite fiecare dintre conditiile anuntate- mentionate mai sus, la punctele a sau b, c si d  pentru a putea participa la concurs.
 12. 12. Castigatoarii  concursului  vor fi anuntati in zilele  desemnarii , in timpul emisiunii „ Fresh Matinal ”,  dar si pe pagina de Facebook a paginii „Fresh Matinal” , doar dupa validare- intrare in direct prin telefon in timpul emsiunii, sau in afara acesteia,  din 28 noiembrie/12 decembrie 2014 .
 13. 13. Mecanismul va fi reluat pentru fiecare zi   de concurs a emisiunii „Fresh Matinal ” difuzata pe postul de televiziune „Antena 1 Cluj” incepand cu ora 07.15-08.00 – zilnic de Luni pana Vineri  si prin reluarea emisiunii in intervalul 11.00-11.45 , de Luni pana Vineri , in perioada  01 NOIEMBRIE 2014 – 12 DECEMBRIE 2014.

 

Pasul 2 – Acordarea premiilor

Dupa desemnarea castigatorilor,   numele acestora va fi afisat pe pagina  facebook pentru mentiunea  concurs  COSEPA  din  emisiunii Fresh Matinal .

Sunt descalificati  toti participantii care ulterior dau Unlike pagini de Facebook „Antena 1 Cluj”, respectiv sunt anulate toate premiile acordate castigatorilor care dau Unlike paginii de Facebook „COSEPA”.  Pentru castigatorii premiului acordat  se va imputa contracvaloarea premiului care se poate face pe cale amiabila sau prin instantele Judecatoresti de pe langa Tribunalul Cluj.

 

Dupa desemnarea castigatorului/ castigatorilor, fiecare din acestia vor fi contactati prin intermediul datelor cu care s-au inscris in concurs.

Persoana astfel contactata va comunica organizatorului datele de contact prin intermediul telefonului sau mailului personal, in termen de 4 ore de la data desemnarii castigatorului.

In cazul in care un castigator nu poate fi  contactat la telefon, nu da curs transmiterii datelor/ xerocopii dupa CI,  sau refuza sa accepte premiul, premiul se anuleaza.

Un participant nu poate solicita contravaloarea premiului in bani sau alte servicii.

Nu se vor acorda premii in Concurs persoanelor care nu au implinit vârsta de 18 ani la data inceperii concursului.

Organizatorul este obligat sa-i comunice castigatorului o instiintare de ridicare a premiului; instiintarea se face prin email si/sau telefonic la adresa de email si/sau numarul de telefon indicate de acesta in mesajul prin care a comunicat datele de identificare.

Intrarea in posesia premiului se va face numai cu respectarea acestui regulament.

 

Intrarea in posesia premiului se va face pe baza unui proces verbal de predare primire, incheiat intre Organizator si Castigator. In procesul verbal se va consemna:

 1. data, ora si locul desemnarii castigatorului;
 2. numele si prenumele persoanei care a validat desemnarea;
 3. numele si prenumele castigatorului (cu individualizarea contului de Facebook si a datelor ide identificare primite de pe acel cont)
 4. valoarea premiului acordat;
 5. in urma validarii castigatorului in baza unui document de identitate care sa contina CNP-ul se va individualiza si adresa de domiciliu;
 6. scrisoare oficiala pentru cazare si  scrisoare oficiala pentru transport spre Bucuresti.

Procesul-verbal se va semna de catre un Reprezentantul Legal al organizatorului si de catre castigator.

 

Scrisorile pentru intrarea in posesia Premiului vor fi ridicate de castigator, in ziua si locatia indicata comunicata de Organizator, intr-un termen de maxim  48 ore   de la data  desemnare a castigatorului.

Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea acestuia in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in timpul emisiunii si/sau printr-o anexa la prezentul  regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. Premiul respectiv se va mai atribui doar la dispozitia Organizatorului, dupa cum a fost specificat mai sus.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii vor fi livrate doar pe teritoriul orasului Cluj-Napoca sau in orasele unde COSEPA poate asigura interventia imediata. Orice revendicare venita de la oricare dintre castigatorii anuntati conform mecanismului de mai sus, dupa perioada indicata de organizator, este lipsita de efect.

Regulamentul concursului, numele castigatorilor precum si câştigul acordat vor fi facut publice si prin afisare pe  pagina de facebook a emisiunii Fresh Matinal si/sau pe site-ul de concurs.

In privinta premiilor raspunderea Organizatorului este strict limitata la acordarea acestora. Organizatorul nu va raspunde pentru nici un defect, disfunctionalitate sau alte neajunsuri ale premiilor. Orice sesizare vizand deficiente ale premiilor va fi indreptata impotriva producatorului, distribuitorului, furnizorului de servicii sau importatorului, dupa caz.

 

V. PREMIILE CONCURSULUI.

Premiile - IN VALOARE A CATE  350  lei  / pe saptamana ( 7 zile) -  de alocare  a  “ valizei cu alarma” in luna decembrie 2014 acordate in acest concurs constau in :

 1. 1. Pana la 3 saptamani, de paza  , in perioada 08-21.12.2014-  cu anuntare castigator in data de 28 noiembrie . Data restituirii valizei cu alarma este 22.12.2014.
 2. 2. Pana la 2 saptamani, de paza, in perioada 22.12.2014-04.01.2015 -  cu anuntare castigator in data de 12 decembrie . Data restituirii valizei este 05.01.2015

 

. Descrierea premiilor  vor  fi facute- mentionata in Anexele  la Procesul Verbal ce va fin incheiat intre Societatea COSEPA si Castigatorii concursului.

 

Valoarea bruta a premiilor acordate  pentru cele cinci saptamani  (valoarea bruta a premiilor ) este de 1750 lei .

Nu se impoziteaza veniturile obtinute din premii, in bani si/sau in natura, sub valoarea sumei neimpozabile de 600 lei/persoana , realizate de castigator pentru fiecare premiu.

 

VI. OBSERVATII  

Participantii la concursul care face obiectul prezentului regulament, se obliga sa respecte prezentul intocmai regulament oficial. În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul castigat nu se va acorda.

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul de concurs.

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi afisat la sediul Organizatorului si/sau pe site-ul www.antena1cluj.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului (S.C. ANTENA TV GROUP S.A. Sucursala Cluj, Cluj-Napoca, Str. Paris, Nr. 5-7), in urma unei cereri scrise.

Organizatorul nu este raspunzator pentru felul in care participantii completeaza datele personale (nume, prenume, cnp, telefon si adresa de e-mail) in comunicarile efectuate de catre acestia.

Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care sunt acordate premiile vor fi facute la adresa organizatorului, pana la sfirsitul concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului.

 

VII. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

(1) Informarea persoanei vizate

a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;

b) scopul în care se face prelucrarea datelor;

c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;

d) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;

e) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.

 

(2) Dreptul de acces la date

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;

b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;

c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;

d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;

e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.

Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.

Datele obtinute de la participantii la concurs nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele legate de acest concurs. Dupa terminarea concursului toate aceste date vor fi sterse.

(3) Dreptul de interventie asupra datelor

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).

(4) Dreptul de opozitie

Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.

Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.

În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).

 

(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:

a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;

b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).

Respectându-se celelalte garantii prevazute de lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:

a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;

b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.

 

(6) Dreptul de a se adresa justitiei

Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.

Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.  Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.

 

Organizator,

S.C. ANTENA TV GROUP S.A.

Sucursala Cluj 

Ultima actualizare în Marţi, 16 Iunie 2015 13:07