Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Antena 1 Cluj

Antena 1 Cluj

Emisiunile postului local ANTENA 1 Cluj sunt destinate satisfacerii nevoii de informaţii locale a locuitorilor zonei în care aceasta staţie TV functionează. Astfel, emisiunile difuzate- sub forma talk shaw şi buletine de stiri- sunt plasate în grila de programe a postului Antena 1 Cluj la intervale orare diferite.

Adresa paginii dvs. de Internet: http://www.antena1cluj.ro

Suntem in prag de Sarbatori.
Sarbatoarea Pascala te indeamna sa fii mai aproape de semenii tai.
Vineri, 22 Martie 2013 16:10

Academia Mamicilor Moderne


Academia Mamicilor Moderne este o emisiune ce se adreseaza in special mamicilor si viitoarelor mamici si vine in sprijinul acestora cu sfaturi utile.

 

Vor afla ultimele noutăti medicale, informaţii cu privire la anumite boli sau clinicile unde găsesc rezolvarea suferinţelor lor.

 

Click aici pentru a viziona arhiva emisiunilor ACADEMIA MAMICILOR MODERNE

Joi, 01 Noiembrie 2012 11:42

Sinteza Expertilor

"Emisiunea prezintă, sub formă de interviu portret, poveşti de viaţă, (modele de succes si valori reprezentative din diferite domenii: economic, politic, medical, universitar, social, etc.) ale unor oameni care, prin munca lor, prin hobby-urile lor, prin activităţile lor, prin realizarile lor, prin felul lor de a fi, dau un anumit renume Clujului. Pot fi abordate in cadrul emisiunii si teme bazate pe  prezentarea si promovarea de evenimente si activitati artistice, culturale, sociale, economice.  Genul emisiunii propune o abordare pentru orice fel de public, dar in functie de invitat/invitati, accentul poate cadea pe o anumita categorie de varsta.


Emisiunea s-a născut din nevoia de a prezenta adevărate modele umane, într-o societate iesita din recesiune, în care valorile s-au răsturnat şi societataea are perceptia ca nu mai există repere de urmat. Fără a idealiza proiectul, telespectatorii pot alege singuri, pe parcursul acestei emisiuni - portret, un model de reuşită în viaţă, în care visul a devenit realitate. Este o emisiune în care personalităţi ale vieţii cotidiene din divesre domenii depun mărturie despre crezul lor, despre ceea ce au reuşit de-a lungul timpului, despre ceea ce înseamnă înfăptuire şi construcţie durabilă.

Nu uitati sa vizionati periodic si pagina noastra de facebook : http://www.facebook.com/sintezaexpertilor

 

Click aici pentru a viziona arhiva emisiunilor SINTEZA EXPERTILOR

Luni, 14 Mai 2012 09:46

Observator de Cluj

“Observator de Cluj” este difuzat în fiecare zi de luni pana vineri, în intervalul 16.45- 17:00, unde sunt împachetate cele mai importante ştiri din ARDEAL.


Click aici pentru a viziona arhiva emisiunilor OBSERVATOR DE CLUJ


Vineri, 09 Martie 2012 07:49

Sanatate la 4 ace


"SANATATE LA 4 ACE" este o  emisiune difuzată în fiecare zi de SAMBATA la ora 11,00. Ruxandra Colhon prezintă  o emisiune medicală în care dezbate alături de invitaţi, medici cu diferite specializări, subiecte medicale de larg interes.

Telespectatorii vor fi  mai bine informaţi, vor  afla raspunsuri la problemele cu care se confruntă, metode de tratament şi medicii cărora trebuie să se adreseze.

Vor afla ultimele noutăti medicale, informaţii cu privire la anumite boli sau clinicile unde găsesc rezolvarea suferinţelor lor.

 

Click aici pentru a viziona arhiva emisiunilor SANATATE LA 4 ACE

Duminică, 20 Noiembrie 2011 17:11

Meteo

Zilnic, in emisiunea “ Fresh Matinal”, la ora 06,55 şi la ora 7,30, precum şi la finele fiecărui “Observator Regional” este difuzată rubrica de METEO, prezentată de Ruxandra Colhon

Click aici pentru a viziona intreaga arhiva a emisiunilor METEO

 

Vineri, 18 Noiembrie 2011 13:09

Observator Regional

“Observator Regional” este difuzat în fiecare zi de luni pana vineri, în intervalul 16:00- 16:07, unde sunt împachetate cele mai importante ştiri din ARDEAL.

Cele mai importante informaţii din Cluj , Tg.Mures, Sibiu, Deva  şi Oradea sunt prezentate la “Observator Regional” difuzat la  “Antena 1 Cluj”.


Click aici pentru a viziona arhiva emisiunilor OBSERVATOR REGIONAL


Vineri, 03 Decembrie 2010 18:22

Fresh Matinal

Fluxul informational al zilei debuteaza la ora 07.10 cu o emisiune matinală, care se difuzează până la ora 08,00, în fiecare zi de luni până vineri. "FRESH MATINAL", prezentată de Cătălin Andrei Itu si se adresează publicului larg, în esenţă telespectatorilor clujeni interesaţi de informaţii locale de ordin social, politic, administrativ, cultural, divertisment şi sport, având ca suport informaţional ziarele locale.

Emisiunea este interactivă, dând posibilitate telespectatorilor să caştige diverse premii oferite în colaborare cu partenerii emisiunii, să trimită păreri şi să propună subiecte de dezbatere atât prin intermediul paginii de facebook: http://www.facebook.com/freshmatinal cât şi al adreselor de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

DESCARCA REGULAMENT CONCURS FRESH MATINAL 2013

 

Click aici pentru a viziona intreaga arhiva a emisiunilor FRESH MATINAL

 

Vineri, 03 Decembrie 2010 18:11

Spectacol de Weekend

“SPECTACOL DE WEEKEND” este o emisiune difuzată în fiecare zi de VINERI, în intervalul orar 16,10-16,40.

Emisiunea este structurată în stil bazar şi prezintă publicului telespecator atât programul săptămânal al cinematografelor, şi al teatrelor din Cluj Napoca, cât şi descrierea filmelor/spectacolelor de teatru ce rulează în săptamana respectivă.

Cezara Muresan, moderatorul emisiunii, prezintă informaţiile din sinopsis-ul filmelor ce ruleaza in cinematograf, avand totodata ca suport prezentarea trailere-lor acestora, iar în ceea ce priveste piesele de teatru sunt prezentate pe lângă informaţii  şi imagini din specacolele respective.

Click aici pentru a viziona arhiva emisiunilor Spectacol de Weekend

Pagina 1 din 2