Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Joi, 01 Noiembrie 2012 11:42

Sinteza Expertilor

Publicat de  Antena 1 Cluj
Voteaza acest articol
(0 voturi)
"Emisiunea prezintă, sub formă de interviu portret, poveşti de viaţă, (modele de succes si valori reprezentative din diferite domenii: economic, politic, medical, universitar, social, etc.) ale unor oameni care, prin munca lor, prin hobby-urile lor, prin activităţile lor, prin realizarile lor, prin felul lor de a fi, dau un anumit renume Clujului. Pot fi abordate in cadrul emisiunii si teme bazate pe  prezentarea si promovarea de evenimente si activitati artistice, culturale, sociale, economice.  Genul emisiunii propune o abordare pentru orice fel de public, dar in functie de invitat/invitati, accentul poate cadea pe o anumita categorie de varsta.


Emisiunea s-a născut din nevoia de a prezenta adevărate modele umane, într-o societate iesita din recesiune, în care valorile s-au răsturnat şi societataea are perceptia ca nu mai există repere de urmat. Fără a idealiza proiectul, telespectatorii pot alege singuri, pe parcursul acestei emisiuni - portret, un model de reuşită în viaţă, în care visul a devenit realitate. Este o emisiune în care personalităţi ale vieţii cotidiene din divesre domenii depun mărturie despre crezul lor, despre ceea ce au reuşit de-a lungul timpului, despre ceea ce înseamnă înfăptuire şi construcţie durabilă.

Nu uitati sa vizionati periodic si pagina noastra de facebook : http://www.facebook.com/sintezaexpertilor

 

Click aici pentru a viziona arhiva emisiunilor SINTEZA EXPERTILOR

Last modified on Joi, 17 Octombrie 2013 08:31
Antena 1 Cluj

Antena 1 Cluj

Emisiunile postului local ANTENA 1 Cluj sunt destinate satisfacerii nevoii de informaţii locale a locuitorilor zonei în care aceasta staţie TV functionează. Astfel, emisiunile difuzate- sub forma talk shaw şi buletine de stiri- sunt plasate în grila de programe a postului Antena 1 Cluj la intervale orare diferite.

Website: www.antena1cluj.ro